Uutiset

Linda-Riina Paavilainen KD Nuorten uudeksi pääsihteeriksi

Tiedote 10.7.2016

Suomen Kristillisdemokraattisten (KD) Nuorten uudeksi pääsihteeriksi on valittu 26-vuotias Linda-Riina Paavilainen Tampereelta. Valinta tehtiin Eurajoella, missä nuorisojärjestön hallituksen jäsenistä koottu rekrytointitiimi kokoontui ennen Porin SuomiAreena -viikon alkua.

Paavilainen astuu tehtävään yli neljä vuotta pääsihteerinä toimineen Milka Taivassalon tilalle. Työskentelyn hän aloittaa puoluetoimistolla 1. elokuuta.

Koulutustaustaltaan Paavilainen on teologi, ja tällä hetkellä hän työskentelee kehitysyhteistyöjärjestössä. Työnsä ohessa hän opiskelee audiovisuaalista viestintää.

Kokemusta KD-kentältä Paavilaiselle on kertynyt muun muassa valtakunnallisen KD Nuorten hallituksen jäsenenä, Pirkanmaan nuorisopiirin puheenjohtajana sekä puoleen paikallisosaston sihteerinä. Hän on ollut aktiivinen myös yhteispoliittisessa toiminnassa sekä eri hankkeiden parissa.

”Tämä on minulle unelmatyö, jossa yhdistyvät omat kiinnostuksen kohteeni sekä vahvuuteni”, Paavilainen kertoo. ”Odotan innolla, että pääsen suunnittelemaan järjestön tulevaisuutta ja kehittämistä yhdessä hallituksen kanssa”, hän hymyilee.