KD Nuoret kuntavaaleissa: Hyvä kasvaa kunnissa!

Suomalainen hyvinvointi syntyy lähiympäristössä. Hyvä arki muodostuu hyvinvoivan perheen, toimivan koulutuksen, laadukkaiden sotepalveluiden, näppärän liikenteen ja elinvoimaisen yritysverkoston törmäyspisteessä. KD Nuoret haluaa, että jokainen suomalainen kunta olisi lapsille ja nuorille hyvä paikka kasvaa.

Koronapandemian jalanjäljissä myös paikallinen elinvoima on uhattuna. Kunnan pitää toimia hyvänä itämisalustana elinvoiman luojien – yrittäjien – ideoille ja yrityksille. Yhteinen hyvä kasvaa kunnissa.

KD Nuoret ajaa sydäntään lähellä olevia teemoja myös kuntavaaleissa 2021. Me haluamme kotikunnat, joissa arki on sujuvaa, turvallista ja onnellista. KD Nuorten unelmakunnissa päätökset tehdään lähellä kuntalaista ja yhteinen hyvä edellä.

Haluatko sinä olla mukana kasvattamassa hyvää kuntavaaleissa 2021? Vielä ehdit ilmoittautua ehdokkaaksi täyttämällä ehdokaslomakkeen täällä. Kaikki Kristillisdemokraattien ehdokkaat löydät kunnittain ehdokasgalleriasta täältä. KD Nuorten kuntavaaliehdokkaita ja -teemoja esitellään läpi kevään jokaperjantaisissa Arvoklubeissa Instagram Livessä.

Tutustu ehdokkaisiin ja puolueen vaaliohjelmaan.