Haluatko vaikuttaa päätöksiin ennen kuin ne vaikuttavat sinun elämääsi? Haluatko saada äänesi kuuluville? Jos olet alle 33-vuotias ja tahdot rakentaa tätä yhteiskuntaa demokraattisesti kestävältä arvopohjalta, on KD Nuoret sinun paikkasi.

Helppo ensikosketus KD Nuoriin on esimerkiksi tulla mukaan seuraavaan Arvoklubiin joko paikkakunnallasi tai Instagramissa, tilata kotiin kahdesti vuodessa ilmestyvä Arvosana-lehti tai yksinkertaisesti rohkeasti ottaa yhteyttä joko paikalliseen nuorisopiiriisi tai pääsihteeriin. Seuraathan KD Nuoria myös somessa, niin kuulet tapahtumista ja kampanjoista ensimmäisenä!

KD Nuorten jäsenyys ei maksa mitään eikä edellytä puolueen jäsenyyttä, mutta avaa sinulle portit monenlaiseen vaikuttamiseen ja oppimiseen. Jäsenenä voit vaikuttaa paikallisessa nuorisopiirissäsi, osallistua poliittisten avausten suunnitteluun ja järjestön kehittämiseen työryhmissä, tulla mukaan seminaareihin, opintomatkoille ja ekskursioille, äänestää vuosikokouksessa ja hakeutua järjestön luottamustoimiin.

Liittymällä KD Nuoriin pääset osaksi osaavaa tulevaisuuden vaikuttajajoukkoa. Tarjoamme väylän todelliseen vaikuttamiseen niin kotimaassa kuin kansainvälisesti, tilaisuuden verkostoitua yhteiskunnallisiin ja poliittisiin toimijoihin sekä ennen kaikkea mahdollisuuden tutustua muihin nuoriin, jotka haluavat tehdä enemmän kuin puhua maailman parantamisesta.

KD Nuoret ovat opiskelijoita, yrittäjiä, työttömiä ja virkamiehiä – meitä yhdistää unelma lähimmäisyhteiskunnasta, jossa kannetaan vastuu ja nautitaan vapaudesta. Jaamme eurooppalaisen kristillisdemokraattisen ideologian, joka on vuosikymmenet kannustanut suurmiehiä ja -naisia EU:n kaltaisten rauhanprojektien rakentamiseen.