KD Nuorten ennätykselliset 23 puoluekokousaloitetta

Kristillisdemokraattien kahden vuoden välein järjestettävä puoluekokous kokoontuu 26.-27.8. Joensuussa. Puoluekokouksessa päätetään puolueen linjasta, sekä suoritetaan henkilövalintoja puolueen vastuutehtäviin. Puolueen jäsenyhdistykset ovat toimittaneet puoluekokoukselle aloitteita, joista kokouksessa äänestetään. Hyväksytyt aloitteet muodostavat puolueen linjan erinäisiin poliittisiin kysymyksiin, sekä puolueen omaan toimintaan.  

KD Nuoret ovat perinteisesti meritoituneet tuotteliaina puoluekokousaloitteiden kirjoittajina, ja niitä on tämän vuoden kokoukseen kertynyt ennätykselliset 23 kpl. Aloitteita on tehty muun muassa kirkon ja valtion erottamisesta, puolueen sisäisten työryhmien perustamisesta, syntyvyyden parantamisesta sekä ydinvoiman käytön lisäämisen puolesta.

”Aloitteissa on laaja kattaus niin puolueen sisäisen toiminnan parantamiseen tähtääviä kuin puolueen politiikkaa parantavia esityksiä. Olen iloinen järjestön toimijoiden aktiivisesta otteesta aloitteiden valmistelussa”, kommentoi KD Nuorten puheenjohtaja Ami Rinta-Valkama

Voit katsoa KD Nuorten puoluekokoukseen viemät aloitteet TÄÄLTÄ.

Aloitteiden lisäksi KD Nuoret esittää puolueen varapuheenjohtajiksi kuopiolaista Annukka Ojalaa, ja helsinkiläistä Tiina Ahvaa.

Lisätiedot:

Ami Rinta-Valkama
KD Nuorten puheenjohtaja
040 7535076
ami.rinta-valkama@kdnuoret.fi