KD Nuoret: Annukka Ojala puolueen varapuheenjohtajaksi

KD Nuoret esittää lääketieteen lisensiaatti Annukka Ojalaa Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajaksi. Kuopiolainen Ojala, 31, työskentelee terveyskeskuslääkärinä ja erikoistuu samalla yleislääketieteeseen. Ojalan perheeseen kuuluvat aviomies ja kolme lasta.

”Kiitän nuorisojärjestöä saamastani luottamuksesta! Hyvän arvopohjamme lisäksi tarvitsemme jokaista ikäpolvea. Haluan osaltani olla edistämässä puolueemme tulevaisuutta ja kiinnostavuutta etenkin nuorten näkökulmasta.”, Annukka Ojala kertoo.

KD Nuoret uskoo, että aktiivinen, ratkaisukeskeinen ja tunnollinen Ojala tuo puheenjohtajistoon aktiivisuutta, ratkaisukeskeisyyttä sekä tuoreita näkökulmia. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt kartuttaa vankkaa poliittista kokemusta. niin kevään 2022 aluevaaleissa ja 2023 eduskuntavaaleissa. Vuoden 2022 aluevaaleissa Ojala valittiin Pohjois-Savon aluevaltuustoon 247 äänellä. Kuluneen kevään eduskuntavaaleissa Ojala sai peräti 981 ääntä ja oli piirin kolmanneksi eniten ääniä saanut kristillisdemokraatti. KD Nuoret uskoo, että Ojala pitää nuorten äänen kuuluvilla, mutta kykenee myös toimimaan sillanrakentajana puolueen nuoremman ja vanhemman sukupolven välillä.

”Annukka on noussut nopeasti luotettavaksi ja osaavaksi tulevaisuuden nimeksi puolueelle. Haluamme olla nuorisojärjestönä tukemassa häntä nousussa vaikuttaville paikoille puolueen sisällä.”, KD Nuorten puheenjohtaja Ami Rinta-Valkama toteaa.

Kristillisdemokraatit valitsee puolueen puheenjohtajiston seuraavalle kaksivuotiskaudelle Joensuun puoluekokouksessa 26.-27.8.

Lisätiedot:
Annukka Ojala
p. 040 0204460
annukoj@gmail.com

Ami Rinta-Valkama
KD Nuorten puheenjohtaja
p. 040 7535076
ami.rinta-valkama@kdnuoret.fi