Veera Männistö mukaan KD Nuorten puheenjohtajakisaan

KD Nuorten puheenjohtajakisa kiihtyy 20-vuotiaan Veera Männistön asetuttua ehdolle KD Nuorten tulevaksi puheenjohtajaksi. Vaasan yliopistossa kauppatieteitä opiskeleva Männistö on kotoisin Järvenpäästä, jossa hän on vaikuttanut kuntapolitiikassa niin tarkastuslautakunnan, kaupunkikehityslautakunnan kuin nuorisovaltuuston kautta. 

Veera Männistö pyrkii KD Nuorten uudeksi puheenjohtajaksi.

KD Nuorissa Männistö arvostaa etenkin järjestön innovatiivisuutta ja kristillistä arvopohjaa.

“Minun puheenjohtamani Kristillisdemokraattiset Nuoret muistaisi jatkuvasti syyn toiminnalleen ja olemassaololleen. Kristillistä arvomaailmaa kukin omalla tavallaan kannattava KD Nuori ottaa tilan sekä antaa äänensä muun muassa oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon puolesta.”, Männistö linjaa.

Edellisen lisäksi Männistö rakentaisi järjestöä vahvan kristillisistä arvoista pohjautuvan yhteisöllisyyden varaan. ”KD Nuoret merkitsee minulle mahdollisuutta rakentaa yhdessä rakkauden kaksoiskäskyyn pohjaten yhteisöä, jossa jokainen voi tuntea omistavansa osan KD Nuorten agendaa ja arvoja. Puheenjohtajana mahdollistaisin tämän.Uskon, että toimivan yhteisön ydin on hyvä yhteishenki ja lämmin avoin kommunikaatio.”, hän jatkaa.

Kansainvälisten suhteiden ylläpito Euroopan muiden maiden kristillisdemokraattisia arvoja edustavien toimijoiden kanssa on Männistölle tärkeää. ”Tämä mahdollistaa ajatusten vaihdon ja parhaimmillaan sauman edelleen lähteä toteuttamaan yhteisiä hankkeita rajat ylittävän yhteistyön voimin.”, Männistö avaa ajatuksiaan.

Männistö ehdokkuuden myötä kisa KD Nuorten tulevasta puheenjohtajasta käynnistyy toden teolla. Tamperelainen Ami Rinta-Valkama on jo aiemmin asettunut ehdolle KD Nuorten puheenjohtajaksi. Järjestön puheenjohtaja vuosille 2022-23 valitaan Kouvolassa pidettävässä vuosikokouksessa 20.-21.11.

Lisätietoja:
Tommi Terä,
KD Nuorten pääsihteeri
tommi.tera@kdnuoret.fi
050 5439845