KD Nuorten aluekoordinaattoriksi Inna Nilsson

KD Nuorten aluekoordinaattorin tehtävään on valittu Inna Nilsson.

Turkulainen Nilsson on 20-vuotias ylioppilas ja häneltä löytyy laajaa kokemusta niin palvelu- kuin sosiaalialan töistä. Viimeisimpänä Nilsson on työskennellyt kehitysvammaisten sekä autismikirjoon kuuluvien ihmisten parissa. Nilsson on toiminut kuluvan vuoden myös KD Nuorten hallituksessa sekä Helsingin ja Uudenmaan KD Nuorten puheenjohtajana. Lisäksi hänellä on kokemusta vaalikampanjoinnista niin alue- kuin kuntavaaleista. Vapaa-ajallaan Nilsson kiertelee mielellään kahviloissa, liikkuu ja taiteilee.

On mahtavaa saada KD Nuorten tiimiin osaava ja energinen vahvistus. Nyt joukkue on kasassa ja suuntaamme yhdessä katseen kohti kevään eduskuntavaaleja.“, sanoo KD Nuorten puheenjohtaja Ami Rinta-Valkama .

“KD Nuoret ajaa minulle tärkeitä arvoja ja on ihanaa päästä itse käyttämään vahvuuksiani järjestön hyväksi. Olen innoissani tulevien tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin, sekä ensi vuoden eduskuntavaaleista, joissa jokaisen panos on merkittävä. Pääni on täynnä ideoita, enkä malta odottaa pääseväni toteuttamaan niitä dynaamisessa tiimissämme!”, Nilsson itse toteaa.

KD Nuorten aluekoordinaattorin toimenkuvaan kuuluvat järjestön nuorisopiiritoiminnan koordinointi, tapahtumien järjestäminen niin piireissä kuin valtakunnallisesti, ja monipuolisen vaalikampanjatyön toteuttaminen yhdessä ehdokkaiden, nuorisopiirien ja pääsihteerin kanssa. Nilsson aloittaa tehtävässään tänään 7.11.2022.

Lisätietoja:

Ami Rinta-Valkama
KD Nuorten puheenjohtaja
ami.rinta-valkama@kdnuoret.fi
040 753 5076

Inna Nilsson
KD Nuorten aluekoordinaattori
inna.nilsson@kdnuoret.fi