KD Nuoret tukee Juho Leppästä KD:n varapuheenjohtajaksi

Kristillisdemokraattien 34. puoluekokous järjestetään 27.-28. elokuuta. Puoluekokous järjestetään poikkeuksellisesti etätoteutuksena. Puoluekokouksessa valitaan puolueen uusi puheenjohtajisto. Perinteisesti KD Nuoret on tukenut hyväksi katsomaansa ehdokasta ja tällä kertaa KD Nuoret on päättänyt tukea tamperelaista yrittäjää, Juho Leppästä, puolueen varapuheenjohtajaksi.

Tamperelainen Leppänen tuli tutuksi Autolla Nepaliin -elokuvasta. Leppänen toimii puolueen Pirkanmaan piirin hallituksen jäsenenä ja Tampereen KD:n paikallisosaston johtokunnassa. Hän oli myös ehdolla kuntavaaleissa Tampereella. Kristillisdemokraattien Pirkanmaan piiri valitsi kevätkokouksessaan 31-vuotiaan Leppäsen ehdokkaakseen puolueen varapuheenjohtajakisaan.

”Juho on osoittanut meille lujaa tahtoa uudistaa puolueen toimintatapoja, kommunikaatiota ja julkikuvaa. Samojen tavoitteiden eteen KD Nuoret on tehnyt töitä jo vuosikymmenet, ei vähiten Viljami Haaviston tultua valituksi varapuheenjohtajaksi Oulun puoluekokouksessa KD Nuorten esityksestä. Viljamin valinta silloin osoitti, että nuorisojärjestön peräänkuuluttamille uudistuksille on puoluekentässä kysyntää. Juho on mainio ehdokas jatkamaan tätä tärkeää kehitystyötä.”, KD Nuorten puheenjohtaja Annika Lyytikäinen toteaa.

”Kristillisdemokratiassa on vakaa ja hyvä arvopohja yhteiskunnan tulevaisuuden haasteita varten. Jotta pysymme puolueena ajankohtaisena on meillä kuitenkin edessämme uudistuminen ja sukupolvenvaihdos tulevan vuosikymmenen aikana. Haluan olla mukana vauhdittamassa tätä muutosta.”, Juho Leppänen kertoo.

KD Nuorten tuella on ollut aiemmin merkittävä vaikutus. Kuten Lyytikäinen toteaa, Viljami Haavisto valittiin vuonna 2019 puolueen 2. varapuheenjohtajaksi suurella äänimäärällä. Viljami Haavisto on ilmoittanut, ettei hae jatkoa puolueen puheenjohtajistossa.

Lisätietoja:

Annika Lyytikäinen,
KD Nuorten puheenjohtaja
annika.lyytikainen@kdnuoret.fi
050 5127523