KD Nuoret hakee pääsihteeriä!

Oletko sinä puolueemme nuorisojärjestön tuleva ykköstoimija? Suomen Kristillisdemokraattiset (KD) Nuoret ry. hakee pääsihteeriä kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2023.

Pääsihteerinä toimit järjestön toiminnanjohtajana ja johdat valtakunnallista poliittista nuorisojärjestöämme puheenjohtajiston alaisuudessa. Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi kokouksien järjestäminen, sihteerinä toimiminen ja kokouskäytännöistä huolehtiminen. Vastaat järjestön raha-asioista ja tukihausta sekä järjestät tapahtumia ja poliittisia tilaisuuksia yhdessä KD Nuorten hallituksen ja alaisuudessasi työskentelevän aluekoordinaattorin kanssa.

Tehtävänäsi on nuorisopiirien aktiivien yhteyshenkilönä toimiminen sekä omalla toiminnallasi myös muiden järjestön vapaaehtoistoimijoiden innostaminen. Toteutat KD Nuorten viestintästrategiaa käytännössä, vastaat mediatiedotuksesta, toimitat kuukausittain ilmestyvää KD-lehden nuorten aukeamaa, toimit lähiesimiehenä järjestön toiselle työntekijälle sekä huolehdit jäsenpäivityksestä.

Olet etsimämme työntekijä, mikäli:

  • Olet joustava ja oma-aloitteinen.
  • Omaat hyvät organisointitaidot, oli kyse sitten tapahtumista tai työtehtävistäsi.
  • Pidät hallinnollisista tehtävistä, kuten taloudenhoidosta ja jäsenrekisterin päivittämisestä.
  • Osaat johtaa omaa sekä muiden työntekoa.
  • Tartut rohkeasti tilanteeseen kuin tilanteeseen ja osaat hallita suuriakin joukkoja.
  • Käytät sujuvasti eri ohjelmia ja omaksut helposti uusia.

Markkinointi- ja viestintäkokemuksesta sekä sujuvasta ruotsin kielen taidosta on etua. Oma auto on hyödyllinen pääsihteerin työssä, muttei pakollinen.

KD Nuoret tarjoaa sinulle vastuullisen, monipuolisen ja palkitsevan työn. Sinulla on mahdollisuus verkostoitua laajasti eri yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa sekä kehittää nuorisojärjestöämme eteenpäin.

Työskentely edellyttää kykyä ohjata itse omaa työntekoaan. Lisäksi työ pitää sisällään ilta- ja viikonlopputyöskentelyä sekä ajoittaista matkustamista. Pääsihteerin työaika on 40 h viikossa ja työskentely tapahtuu pääosin Helsingin puoluetoimistolla. Etätyöskentely on myös mahdollista erikseen sovittaessa. Työsuhde on määräaikainen ja kestoltaan kaksi vuotta.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen kdnuoret@kdnuoret.fi sunnuntaihin 21.5. klo 23:59 mennessä. Työhaastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikon 21 aikana. Työhaastattelut pidetään viikolla 23.

Lisätiedot:
Ami Rinta-Valkama
KD Nuorten puheenjohtaja
ami.rinta-valkama@kdnuoret.fi
p. 040 7535076