Haku KD Nuorten työryhmiin vuodelle 2023 auki!

Kiinnostaako politiikan ydin? – Hae substanssityöryhmään!

Haluatko päästä vaikuttamaan KD Nuorten politiikan ytimeen? Hetkesi on tullut, sillä haku KD Nuorten vuoden 2023 substanssityöryhmään on nyt auki!

Substanssityöryhmässä työskentely pitää sisällään poliittisen sisällön muovaamista ja tuottamista järjestölle. Työn hedelmää ovat esimerkiksi julkilausumat ja mielipidekirjoitukset sekä erilaiset poliittiset ohjelmat.

“Substanssityöryhmässä pääset tiedoillasi ja taidoillasi vaikuttamaan KD Nuorten ja suomalaisen politiikan kovaan ytimeen. Sen lisäksi, että saat tuoda jo nyt omaamasi tiedon mukanasi, tulet saamaan paljon lisää tietoa politiikan eri osa-alueista laaja-alaisesti.”, toteaa substanssityöryhmän puheenjohtaja ja KD Nuorten 2. varapuheenjohtaja Veera Männistö.

Pääset hakemaan substanssityöryhmään TÄÄLTÄ.

Kohteena kansainvälinen politiikka? – Hae kansainvälisen työn työryhmään!

Kiinnostaako kansainvälinen politiikka ja suhteet? KD Nuorten vuoden 2023 kansainvälisen työn työryhmän haku on auki ja odotamme juuri sinua sinne!

Kansainvälisen työn työryhmän jäseneltä edellytetään hyvää kielitaitoa (ruotsi, englanti, …), kiinnostusta kansainvälistä politiikkaa kohtaan sekä hyviä sosiaalisia taitoja.

“Tässä työryhmässä pääset pohtimaan KD Nuorten linjoja kansainvälisissä kysymyksissä sekä mahdollisesti edustamaan järjestöämme ulkomailla. Tarvitsemme sekä poliittisia minglaajia että perusteltuja näkemyksiä omaavia tekijöitä.”, toteaa kansainvälisen työn työryhmän puheenjohtaja ja KD Nuorten 1.varapuheenjohtaja Jere Tuononen.

Pääset hakemaan kansainvälisen työn työryhmään TÄÄLTÄ.

Haku sekä substanssityöryhmään että kansainvälisen työn työryhmään on auki 22.2.2023 klo 23.59 asti.