KD Nuorten vuosikokous kokonaan etänä – ilmoittautumisaikaa jatkettu

KD Nuorten vuosikokous 2020 siirtyy Kouvolassa toimeenpantavien alueellisten koronarajoitusten vuoksi kokonaan etäkokoukseksi. Kokousaika säilyy samana ja ilmoittautumiset pysyvät voimassa – ilmoittautuneena osallistujana sinun ei siis tarvitse tehdä muuta, kuin tulla linjoille lauantaina. Tarkemmat tekniset ohjeet ja kokousviikonlopun ohjelma lähetetään ilmoittautuneille kokousviikon alussa. Etäjärjestelyiden vuoksi vuosikokous avataan poikkeuksellisesti myös jälki-ilmoittautumisille maanantaihin 9.11. asti.

Vuosikokous on KD Nuorten korkein päättävä elin. Henkilövalintojen ja kannanottojen lisäksi tänä vuonna vuosikokouksessa uusitaan myös järjestön säännöt. Kaksivuotiskauttaan jatkava puheenjohtaja Annika Lyytikäinen kannustaa kaikkia KD Nuorten jäseniä osallistumaan poikkeukselliseen vuosikokoukseen: “Etänä järjestettävä vuosikokous madaltaa entisestään kynnystä ensikertalaisellekin tulla mukaan. Toivon erityisesti, että näemme tässä kokouksessa paljon uusia kasvoja ja esimerkiksi perheellisiä jäseniä, joille osallistuminen fyysisiin tapahtumiin voi tuottaa haasteita.”

Kaikki KD Nuorten jäsenet voivat asettua ehdolle vuosikokouksen henkilövaaleihin. Tällä kertaa vuosikokouksessa valitaan kaksi uutta varapuheenjohtajaa ja uusia hallituksen jäseniä. Jo jatkokaudelle pyrkimisestä ilmoittanut 1. varapuheenjohtaja Ami Rinta-Valkama haluaa innostaa mukaan varapuheenjohtajakisaan ja hallitukseen: ”Viime vuonna lähdin mukaan KD Nuorten toimintaan ilman minkäänlaista aikaisempaa kokemusta ja se jännitti. Päätökseni kuitenkin kannatti. Vuosi varapuheenjohtajana on ollut yksi elämäni kasvattavimmista ja mielenkiintoisimmista. Haluankin kannustaa jokaista mukaan vaikuttamaan järjestömme sisällä.”

Etäkokous ei täyty puisevista päätöskohdista, vaan KD Nuorten vuosikokousten ainutlaatuinen henki halutaan tuoda myös etäkokoukseen. “Paitsi tietenkin uusia tuttavuuksia, jännittäviä henkilövalintoja ja intohimoista poliittista debattia haluamme myös toteuttaa perinteisen lauantain illanvieton tavalla tai toisella. Suunnittelu on vauhdissa!”, paljastaa Annika Lyytikäinen.

Vuosikokoukseen pääset ma 9.11. asti ilmoittautumaan tästä. Aiemmat ilmoittautumiset pysyvät voimassa.

Lisätietoja:

Viljami Haavisto,
KD Nuorten pääsihteeri
viljami.haavisto@kdnuoret.fi