KD Nuorten uudeksi pääsihteeriksi Verneri Virtanen

KD Nuorten pääsihteerin tehtävään on valittu Verneri Virtanen. Turkulainen Virtanen on 23-vuotias tradenomiopiskelija sekä kirjanpidon ja taloushallinnon merkonomi. Aiemmin Virtanen on työskennellyt muun muassa myyntiedustajana ja omaa kokemusta niin asiakaspalvelun kuin logistiikan saralta. Vapaalla ollessaan Virtanen käyttää aikaa punttisalilla, kirjojen parissa tai lautapelien äärellä. Mukaan mahtuu myös aika-ajoin musisointia ja kiekkogolfausta, molempia ”vahvasti höntsä-tasolla”.

”Verneri on idearikas ja aktiivinen järjestötoimija, jonka tekemisen meininki tulee varmasti heijastumaan KD Nuorten jäsenistölle positiivisesti. On ilo lähteä luotsaamaan järjestöä hänen kanssaan”, sanoo KD Nuorten puheenjohtaja Ami Rinta-Valkama.

”KD Nuoret on rohkeasti konservatiivinen järjestö, jolle ei ole ongelma olla erilainen kuin muut. Tässä erotumme ja tulemme jatkossakin erottumaan eduksemme. Olen innokkaalla mielellä mukana rakentamassa järjestöä yhä vaikuttavammaksi toimijaksi ulospäin, ja järjestön omaa toimintaa jäsenistölle mielekkäämmäksi. Myyntimiehelle on suuri apu, kun myytävä tuote on aidosti markkinoiden paras, ja KD Nuorten osalta tämä etu on minulle suotu.”, Virtanen itse toteaa.

Pääsihteeri toimii KD Nuorten toiminnanjohtajana ja johtaa järjestön valtakunnallista toimintaa puheenjohtajiston ja hallituksen alaisuudessa. Virtanen aloittaa tehtävässään 1.8., jolloin nykyinen pääsihteeri Tommi Terä lopettaa tehtävässä kahden vuoden rupeaman jälkeen.

Lisätiedot:

Ami Rinta-Valkama
KD Nuorten puheenjohtaja
040 7535076
ami.rinta-valkama@kdnuoret.fi 

Verneri Virtanen
KD Nuorten pääsihteeri (1.8. alkaen)
verneri.virtanen@kdnuoret.fi