KD Nuorten uudeksi pääsihteeriksi Tommi Terä

KD Nuorten pääsihteerin tehtävään on valittu Tommi Terä. Turkulainen Terä on 32-vuotias filosofian opiskelija ja tradenomi. Aiemmin Terä on työskennellyt muun muassa vapaaehtoistöissä Ghanassa ja Turkissa sekä tehnyt pitkään töitä kaupan alalla. Opintojen ohessa Terä toimii Turun Kristillisdemokraattien puheenjohtajana ja tuli valituksi kuntavaaleissa Turun varavaltuutetuksi. Vapaa-ajallaan Terä on intohimoinen jääkiekon seuraaja ja Turun palloseuran kannattaja. Tommista enemmän osoitteessa: www.tommitera.fi/keta-tommi!

”Upeaa saada remmiin puolueen viitekehyksessä jo pidempään vaikuttanut osaaja, joka nyt työssäänkin pääsee tekemään töitä nuorisojärjestön ja nuorten kristillisdemokraattien sanoman kuulumisen eteen”, sanoo KD Nuorten puheenjohtaja Annika Lyytikäinen.

”KD Nuoret on jo puoli vuosisataa tehnyt arvokasta työtä ja tuonut esiin tärkeitä yhteiskunnallisia asioita ja epäkohtia sekä pyrkinyt tarjoamaan niihin ratkaisuja. On suuri kunnia ja hieno mahdollisuus päästä mukaan tiimiin, kun käymme kohti seuraavaa puolivuosisataa!”, Terä itse toteaa.

Pääsihteeri toimii KD Nuorten toiminnanjohtajana ja johtaa järjestön valtakunnallista toimintaa puheenjohtajiston ja hallituksen alaisuudessa. Terä aloittaa tehtävässään 26.7., jolloin nykyinen pääsihteeri Viljami Haavisto lopettaa tehtävässä lähes kolmen vuoden rupeaman jälkeen.

Lisätiedot:

Annika Lyytikäinen
KD Nuorten puheenjohtaja
050 512 7523
annika.lyytikainen@kdnuoret.fi

Tommi Terä
KD Nuorten pääsihteeri (26.7. alkaen)
tommi.tera@kdnuoret.fi