Jere Tuononen ehdolla seuraavaksi puheenjohtajaksi

21-vuotias oikeustieteen opiskelija Jere Tuononen on ehdolla KD Nuorten puheenjohtajaksi. Tuononen on toiminut kuluvalla kaudella järjestön varapuheenjohtajana ja kansainvälisenä sihteerinä. Hän on ollut KD Nuorten hallituksen jäsen vuodesta 2020.

Tuononen on toiminut Puolustusvoimien uutislehti Ruotuväen toimittajana ja toimii edelleen Pirkanmaan Reservipiirien Tiedotustoimikunnan puheenjohtajana. Hän haluaisi panostaa puheenjohtajana erityisesti järjestön viestintään.

Pystyn toimimaan laajan kokemukseni vuoksi ketterästi niin viestinnässä kuin yhteiskunnan lakipykälien keskellä”, Tuononen summaa.

Tuonosen mielestä järjestön tärkein tehtävä on kannustaa nuoria jäseniään. Toisaalta hän näkee mahdollisuuksia yhteistyössä puolueen toimijoiden kanssa.

Puolueen toimijat ovat korvaamaton tukipilari nuorille jäsenillemme. KD Nuorten on jatkossakin tuettava puoluetta kehitysajatuksilla ja poliittisella sisällöllä”, Tuononen havainnoi.

KD Nuorten puheenjohtajana Tuononen painottaisi ulko- ja turvallisuuspoliittista näkökulmaa. Hänen tärkein tavoitteensa on kuitenkin varmistaa, että KD Nuoret kuuluu nuorten keskuudessa maltillisena konservatiivisena vaihtoehtona.

KD Nuorilla on mahdollisuus ottaa kantaa niihin asioihin, joista puolue on hiljaa. KD Nuoret on vuosien aikana luotsannut erityisesti puolueen ulko- ja turvallisuuspoliittista linjaa”, Tuononen korostaa.

Tuononen on kotoisin Nokialta, mutta hän on opiskellut lukionsa Tampereella. Hän asuu tällä hetkellä Turussa, jossa hän opiskelee oikeustiedettä.

KD Nuorten puheenjohtaja valitaan Seinäjoen vuosikokouksessa 4.–5.11.2023. Puheenjohtaja valitaan kaksivuotiskaudelle vuosille 2024–2025.

Puolueen toimijat ovat korvaamaton tukipilari.

Jere Tuononen, KD Nuorten 1. varapuheenjohtaja

Lisätiedot:

Jere Tuononen

1. Varapuheenjohtaja
jere.tuononen@kdnuoret.fi

Verneri Virtanen
Pääsihteeri
verneri.virtanen@kdnuoret.fi
+358 50 543 9845