HKL lakkoilee – KD Nuoret ei!

Helsinkiläinen abi, tarvitsetko kyydin perjantaina 17.9. ylioppilaskirjoituksiin? KD Nuoret tarjoaa kahden auton voimin kyytejä ylioppilaskirjoituksiin heille, joille HKL:n lakko laittaa kapuloita rattaisiin. Haastamme myös kaikki muut poliittiset nuorisojärjestöt mukaan kyytitalkoisiin – lakkoilu ei saa sotkea abin tulevaisuudensuunnitelmia!

KD Nuoret näkee, etteivät poliittiset työtaistelut saa vaarantaa yhteiskunnan peruspalveluiden toimintaa. Sillä välin, kun me jatkamme työskentelyä sen eteen, että poliittisia työtaisteluja rajoitetaan Suomessa muiden Pohjoismaiden malliin, haluamme osaltamme pitää huolen siitä, että sinä onnistut suuressa koitoksessasi perjantaina.

Kyytejä tarjotaan Helsingin alueella perjantaiaamuna 17.9. klo 7.00–9.00. Kyydit pyritään järjestämään logistisesti järkevästi niin, että voimme tarjota kyydin mahdollisimman monelle abille. Niin kuljettaja kuin kuljetettava abiturientti sitoutuu käyttämään kasvomaskia koko matkan ajan. Hengitystieoireisena kyytiin ei luonnollisesti tulla ja alaikäinen abiturientti tarvitsee kyytiin huoltajansa luvan. Kuljettajina toimivat KD Nuorten puheenjohtaja Annika Lyytikäinen ja hankekoordinaattori Topias Kujala. Kyyti on abiturientille maksuton eikä edellytä esimerkiksi KD Nuorten jäsenyyttä.

Kyytitiedustelut sähköpostitse Topias Kujalalle torstaiaamuun 16.9. mennessä: topias.kujala@kdnuoret.fi. Kerrothan viestissä kotiosoitteesi, koulusi/koepaikkasi ja kellonajan, jolloin sinun on oltava koululla. Kuittaamme kaikki tiedusteluviestit.

KD Nuoret toivottaa jokaiselle abiturientille onnea ylioppilaskirjoituksiin!

Lisätiedot:

Annika Lyytikäinen,
KD Nuorten puheenjohtaja
annika.lyytikainen@kdnuoret.fi
050 5127523

Topias Kujala
KD Nuorten hankekoordinaattori
topias.kujala@kdnuoret.fi