Vill du påverka besluten innan de påverkar ditt liv? Vill du få din röst hörd? Om du är under 33 år gammal och vill utveckla samhället demokratiskt ur en hållbar värdegrund är KD Unga ungdomsförbundet för dig. Oberoende om du talar svenska, finska eller både och är KD Unga ett bra val – en stor del av vår verksamhet går på två språk.

Ett lätt sätt att bekanta sig med KD Unga är till exempel att delta i följande Arvoklubb antingen på din ort eller Instagram Live, beställa hem tidningen Arvosana som utkommer två gånger i året eller att helt enkelt kontakta antingen din lokala ungdomskrets eller generalsekreteraren. Kom ihåg att följa KD Unga på sociala media så håller du dig uppdaterad om våra evenemang och kampanjer!

Att vara medlem i KD Unga kostar ingenting och förutsätter inte partimedlemskap, men öppnar dörrar till flera sätt att påverka och lära sig nytt. Som medlem kan du göra politik i din lokala ungdomskrets, delta i planeringen av politiska resolutioner och organisationsutveckling i våra arbetsgrupper, delta i seminarier, studiebesök och exkursioner, rösta på årssmötet och kandidera för förbundets förtroendeuppdrag.

Genom att bli medlem i KD Unga blir du delaktig i en grupp proffsiga, blivande politiker. Vi erbjuder dig kanaler att på riktigt påverka såväl nationell som internationell politik, en möjligheter att knyta kontakt med samhälleliga och politiska aktörer och framför allt chansen att lära känna andra unga som inte endast vill prata om att förbättra världen.

KD Unga är studerande, företagare, arbetslösa och tjänstemän. Drömmen om ett medmänskligt samhälle där alla bär ansvar och njuter av friheten förenar oss. Vi delar en uropeisk, kristdemokratisk ideologi som redan i decennier sporrat till att bygga ståtliga redsprojekt som t.ex. Europeiska Unionen.