Ansökan till KD Ungas arbetsgrupper är öppen!

Ansök till politikarbetsgruppen!

Vill du komma till hjärtat av inflytande för KD Ungas politik? Nu har du din chans, sökandet till KD Ungas politikarbetsgrupp har nu börjat.

Att arbeta i politikarbetsgruppen innebär att forma och producera politiskt innehåll för organisationen. Frukterna av arbetet är till exempel uttalanden och opinionsunderlag samt olika politiska program.

”I politikarbetsgruppen kan du använda dina kunskaper och färdigheter för att påverka den hårda kärnan av KD Ungas och finsk politik. Förutom att ta med dig den information du redan har får du mycket mer information om olika aspekter av policyn i större skala,” säger Elina-Maarit Kinnunen som leder politikarbetsgruppen.

Ansök till politikarbetsgruppen HÄR!

Ansök till arbetsgruppen för internationellt samarbete!

Intresserad av internationell politik och relationer? Ansökan till KD Ungas arbetsgrupp för internationellt samarbete är öppen.

En medlem i den internationella arbetsgruppen ska ha goda språkkunskaper (svenska, engelska) intresse för internationell politik och goda sociala färdigheter.

”I denna arbetsgrupp får du möjlighet att påverka KD Ungas politik i internationella frågor och eventuellt representera vår organisation utomlands. Vi behöver både politiska ”minglare” och människor med egna idéer och tankar”, säger Mikael Plomp, som leder den internationella arbetsgruppen och är 1:a vice ordförande för KD Unga.

Ansök till arbetsgruppen för internationellt samarbete HÄR!

Ansök till både politikarbetsgruppen och arbetsgruppen för internationellt samarbete senast den 6 mars kl 23:59. Efter ansökan ansökningar överses och medlem i grupperna väljas.