Haku KD Nuorten työryhmiin auki!

Kiinnostaako politiikan ydin? – Hae substanssityöryhmään!

Haluatko päästä vaikuttamaan KD Nuorten politiikan ytimeen? Hetkesi on tullut, sillä haku KD Nuorten substanssityöryhmään on nyt auki! 

Substanssityöryhmässä työskentely pitää sisällään poliittisen sisällön muovaamista ja tuottamista järjestölle. Työn hedelmää ovat esimerkiksi julkilausumat ja mielipidekirjoitukset sekä erilaiset poliittiset ohjelmat. 

“Substanssityöryhmässä pääset tiedoillasi ja taidoillasi vaikuttamaan KD Nuorten ja suomalaisen politiikan kovaan ytimeen. Sen lisäksi, että saat tuoda jo nyt omaamasi tiedon mukanasi, tulet saamaan paljon lisää tietoa politiikan eri osa-alueista laaja-alaisesti.”, toteaa substanssityöryhmän vetäjä Elina-Maarit Kinnunen.

Pääset hakemaan substanssityöryhmään TÄÄLTÄ.

Kohteena kansainvälinen politiikka? – Hae kansainvälisen työn työryhmään!

Kiinnostaako kansainvälinen politiikka ja suhteet? KD Nuorten kansainvälisen työn työryhmän haku on auki ja odotamme juuri sinua sinne!

Kansainvälisen työn työryhmän jäseneltä edellytetään hyvää kielitaitoa (ruotsi, englanti, …), kiinnostusta kansainvälistä politiikkaa kohtaan sekä hyviä sosiaalisia taitoja. 

“Tässä työryhmässä pääset pohtimaan KD nuorten linjoja kansainvälisissä kysymyksissä sekä mahdollisesti edustamaan järjestöämme ulkomailla. Tarvitsemme sekä poliittisia minglaajia että perusteltuja näkemyksiä omaavia tekijöitä.”, toteaa kansainvälisen työn työryhmän vetäjä ja KD Nuorten 1.varapuheenjohtaja Mikael Plomp.

Pääset hakemaan kansainvälisen työn työryhmään TÄÄLTÄ.

Haku sekä substanssityöryhmään että kansainvälisen työn työryhmään on auki 6.3.2022 klo 23.59 asti. Haun jälkeen hakemukset käydään läpi ja jäsenet työryhmiin valitaan.