Tule mukaan

Haluatko vaikuttaa päätöksiin ennen kuin ne vaikuttavat sinun elämääsi? Haluatko saada äänesi kuuluville? Jos olet alle 33-vuotias ja tahdot rakentaa tätä yhteiskuntaa demokraattisesti kestävältä arvopohjalta, kristillisdemokraattiset nuoret on sinun paikkasi.

Liittymällä Suomen Kristillisdemokraattisiin Nuoriin pääset osaksi osaavaa ja ammattitaitoista tulevaisuuden vaikuttajajoukkoa. Tarjoamme väylän todelliseen vaikuttamiseen, työkalut johtajuuteen, sekä tilaisuuden verkostoitua yhteiskunnallisiin ja poliittisiin toimijoihin. Meillä on näkemystä siitä, kuinka tätä yhteiskuntaa rakennetaan. Nostamme esiin sinulle tärkeitä yhteiskunnan epäkohtia, ja meillä on myös näkemystä siitä, kuinka ne tulisi korjata.

Tule osaksi yli 1 500 nuoren joukkoa, joka on olemassa, jotta kristillisdemokraattisten nuorten ääni kuuluisi tässä maassa ja Euroopassa. Olemme opiskelijoita, yrittäjiä, työttömiä ja virkamiehiä – meitä yhdistää unelma välittävästä lähimmäisyhteiskunnasta. Jaamme kanssasi kristillisdemokraattisen ideologian, joka on kannustanut suurmiehiä ja -naisia rauhanprojektien, kuten EU:n rakentamiseen.

Jäseneksi voit liittyä helpoiten netissä. Pelkkä nuorisojärjestön jäsenyys ei sido sinua puolueeseen eikä maksa mitään, mutta pääset nauttimaan nuorisojärjestön tarjoamista eduista ja tapahtumista, sekä uusista ystävistä. Näytä värisi ja tule mukaan!

Tervetuloa mukaan tekemään Suomen kunnianhimoisinta ja uskottavinta nuorisopolitiikkaa! Me haluamme juuri sinut mukaan KD Nuorten toimintaan. Mukaan toimintaan voi lähteä useilla eri tavoilla eikä mikään edellytä aikaisempaa kokemusta politiikasta tai järjestötoiminnasta. Meitä KD nuoria on moneen lähtöön ja jokainen löytää varmasti paikkansa.

Piiritoiminta
Ehkäpä helpoin tapa hypätä KD Nuorten porukkaan on lähteä mukaan nuorisopiirien toimintaan. Nuorisopiirit järjestävät toimintaa ympäri Suomen ja siihen on helppo lähteä mukaan. Uudet kasvot toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi. Nuorisopiirien yhteystiedot löydät täältä.

Nuorisopiirit tiedottavat toiminnastaan pääsääntöisesti Facebookissa. Käy katsastamassa oman piirisi sivu!

Mietityttääkö joku oman alueesi nuorisopiirin toiminnassa tai onko jotain muuta kysyttävää? Ole rohkeasti yhteydessä pääsihteeriin! Yhteystiedot löydät täältä.

Työryhmät
KD Nuorten työryhmät sopivat sinulle, joka olet kiinnostunut poliittisen sisällön luomisesta tai sitten vain tietyn aihepiirin ympärillä käytävästä keskustelusta. Työryhmät ovat avoimia kaikille KD Nuorten jäsenille. Pääsääntöisesti työryhmiin otetaan uusia jäseniä kerran vuodessa haun kautta, mutta jos niiden toiminta kiinnostaa, ole yhteydessä työryhmistä vastaavaan KD Nuorten 1. varapuheenjohtajaan Elsi Rantaan. Yhteystiedot löydät täältä.