Uutiset

Vaalitappio, jälleen – on tilinpäätöksen aika​

Vaalitappio, jälleen! KD menetti eduskuntavaaleissa kannatusta 0,5 %-yksikköä, mikä maksoi edustajapaikoissa yhden, Kaakkois-Suomen vaalipiirin paikan.

 

KD:n kannatus laski kaikissa vaalipiireissä, lukuunottamatta Savo-Karjalaa, jossa Sari Essayah sai hurjan, yli 11 000 äänen potin. Toinen hallituksen pienpuolue, RKP sen sijaan nosti kokonaiskannatustaan.

 

Mikä meni jälleen vikaan, miksi niin moni joutui taas pettymään vaaleissa? Nyt on perusteellisen analyysin paikka, ja kaikki on selvitettävä yhdessä perin pohjin“, KD Nuorten puheenjohtajaRemo Ronkainen haastaa.

 

Keskustelujen pohjalta on laadittava johtopäätökset sekä konkreettiset muutostoimet, ja puolueen uudistumisen strategiatyö on aloitettava puhtaalta pöydältä. Suunta on kohti seuraavia vaaleja“, hän jatkaa.

 

KD Nuorten mielestä nyt viimeistään on aika herätä kannatuksen kääntämiseksi nousuun ja lähteä rohkeasti rakentamaan tulevaisuutta.

 

Kristillisdemokraattinen ideologia on liian kallis hukattavaksi! Tarvitsemme yhteisen suunnan, uudenlaista johtamisen kulttuuria ja elinvoimaiset piirit“, Ronkainen summaa.

 

 

Lisätiedot:

Remo Ronkainen
puheenjohtaja,
KD Nuoret
+358 50 595 8819
puheenjohtaja@kdnuoret.fi

Lue myös