KD Nuoret hakee vaalipäällikköä

Suomen Kristillisdemokraattiset (KD) Nuoret ry etsii some-maailman hallitsevaa vaalipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen tammi-huhtikuuksi 2017 toteuttamaan kuntavaalikampanjaa yhdessä järjestön pääsihteerin kanssa. Määräaikaisuuden peruste on työn projektiluontoisuus.

Vaalipäällikön tehtäviin kuuluu mm. nettisivujen rakentaminen ja päivittäminen, markkinoinnin toteuttaminen, pienet taittotyöt, vaalitapahtumien organisointi ja käytännön avustustyöt, sekä yhteydenpito KD:n nuoriin ehdokkaisiin.

Vaalipäälliköltä odotetaan oma-aloitteisuutta, markkinointihenkisyyttä, kuvankäsittelytaitoja, hyvää tietotekniikan ja sosiaalisen median hallintaa, sekä aiempaa kokemusta vaalityöstä tai kampanjoinnista. Työssä vaaditaan joustavuutta, paineensietokykyä sekä nopeaa asioiden omaksumista. Eduksi katsotaan KD Nuorten ja kristillisdemokratian hyvä tuntemus. Viestinnän, markkinoinnin tai media-alan koulutuksesta tai kokemuksesta on myös etua.

Suomen Kristillisdemokraattiset (KD) Nuoret ry on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Teemme vaalityötä yhteistyössä KD-puolueen kanssa ja lisäksi toteutamme valtakunnallista tiedotusta ja kampanjoita nuorten yhteiskunnallisen aktiivisuuden parantamiseksi. Tutustu järjestöön nettisivuillamme www.kdnuoret.fi

Vaalipäällikön työaika on 20 h viikossa. Työsuhde alkaa 1.1.2017 ja päättyy 10.4.2017. Työ tapahtuu pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Helsingin toimistollamme, etätyöskentely on myös osittain mahdollista. Vaalipäälliköllä olisi myös hyvä olla auto käytettävissä tapahtumien järjestelyjen vuoksi.

Hakemukset palkkatoiveineen on lähetettävä sunnuntaihin 27.11.2016 klo 23:59 mennessä osoitteeseen: kdnuoret@kdnuoret.fi. Työhaastatteluun kutsutaan erikseen, joka pidetään 29.11. KD Nuorten hallitus valitsee vaalipäällikön joulukuun aikana.

 

Lisätiedot:

Linda-Riina Paavilainen, KD Nuorten pääsihteeri / 045 137 6021 / paasihteeri@kdnuoret.fi