Arvoklubi

Arvoklubi on KD Nuorten järjestämä rento illanvietto, jossa keskustellaan ajankohtaisista poliittisista aiheista ja kuullaan mahdollisesti jonkin alan toimijan tai asiantuntijan johdatus aiheeseen. Keskustelu on vapaata ja kaikilla on suunvuoro. Jos et itse halua osallistua keskusteluun, niin voit tulla ihan vaan vaikka kuuntelemaan. Arvoklubi on avoin kaikille politiikasta kiinnostuneille, eikä sinun tarvitse olla KD Nuorten jäsen.

Arvoklubben är ett avslappnat evenemang där vi diskuterar aktuella politiska ämnen och eventuellt hör en inledning till ämnet av en expert. Diskussionen är fri och alla får muntur. Om du inte själv vill delta i diskussionen kan du komma och fast bara lyssna. Arvoklubben är öppen för alla som är intresserade av politik och du behöver inte vara medlem i KD Unga.

Tulevat tapahtumat:

Uudenmaan KD Nuorten Arvoklubi,
29.10. klo 18:00, Panimoravintola Bruuveri

“Arvoklubi on KD Nuorten järjestämä rento illanvietto, jossa keskustellaan ajankohtaisista poliittisista aiheista. Aiheena tässä arvoklubissa on koulutuspolitiikka.
Keskustelu on vapaata ja kaikilla on suunvuoro. Jos et itse halua osallistua keskusteluun, niin voit tulla ihan vaan vaikka kuuntelemaan. Arvoklubi on avoin kaikille politiikasta kiinnostuneille, eikä sinun tarvitse olla KD Nuorten jäsen.

Haluamme Uudenmaan KD Nuorissa kannustaa politiikasta kiinnostuneita nuoria ottamaan osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun. Haluamme siksi tarjota mahdollisuuksia myös “livenä” tapahtuvaan ajatusten vaihtoon, mikä usein jää muodollisen kokoustamisen jalkoihin.

Tulethan sinäkin mukaan? Nähdään Arvoklubissa Kampissa Panimoravintola Bruuverissa.”