Uutiset

Puheenjohtajakisa virallisesti avattu!

KD Nuorten istuva puheenjohtaja Remo Ronkainen on ilmoittanut, ettei aio asettua enää ehdolle seuraavassa vuosikokouksessa.

”Olen toiminut nuorisojärjestön puheenjohtajana kohta kaksi vuotta. Nämä vuodet ovat olleet äärimmäisen mielenkiintoisia ja antaneet paljon! Poliittinen vastuu, hallituksen kanssa työskentely, työvaliokunta, puoluehallitus, erilaiset esiintymiset, paneelit, haastattelut, puheiden pitäminen, verkostoituminen eri puolueiden kanssa ja yhdet eduskuntavaalit ovat olleet asioita, joita on ehdottoman mukava muistella myös tulevaisuudessa. Ajattelen kuitenkin niin, että nuorisojärjestön johtaminen ei voi olla saman henkilön vuosien projekti, vaan uudet kasvot ovat koko järjestön etu!” Ronkainen valottaa.

Puheenjohtajakisa on siis avattu ja ehdolle on jo ilmoittautunut 26-vuotias Jiska Gröhn, teologian opiskelija, perheenisä ja reservin aliluutnantti Espoosta. Suosituksia satelee niin poliittisten nuorisojärjestöjen nokkamiehilta kuin varusmiesliitoltakin. Teemoikseen hän luettelee ennakkoluulottomuuden, turvallisuuden sekä yhteistyön ja verkostoitumisen.

”Hyviä ideoita on oltava valmis tukemaan riippumatta siitä, kuka ajatuksen esittää. Konservatiivisuus ei saa olla pysähtyneisyyttä. Puheenjohtajana en silti lähtisi juurikaan muuttamaan KD Nuorten poliittista linjaa. Nykyiset toimijat ovat tehneet hyvää työtä, kiitos teille siitä! Uskon kuitenkin, että nykyistä linjaa voidaan vielä kehittää ja viedä entistä rohkeammin ja terävämmin eteenpäin.” Gröhn linjaa.

Varapuheenjohtajakisaankin on myös saatu kovia nimiä, mm. KD Nuorten entinen pääsihteeri Milka Taivassalo on jo asettautunut ehdolle. ”Varapuheenjohtajat ovat parhaimmillaan puheenjohtajan oikea ja vasen käsi, ja sillä saralla tahdon antaa osaamiseni nuorisojärjestön käyttöön. Vahvuuksiani ovat käytännönläheisyys ja nuorisojärjestön syvä tuntemus.”

Kokemusta Taivassalolta löytyy myös tarkastuslautakunnassa, maaseutunuorten Eteläisten Liittojen valiokunnan varapuheenjohtana sekä  KD:n Pohjois-Savon piirin toiminnanjohtajana olosta. Minulla on jo valmiiksi hyvät verkostot muihin kansalaisjärjestöihin ja puolueisiin. Olen myös lähdössä ehdolle ensi kevään kuntavaaleissa.” Taivassalo lisää.

Nykyinen pääsihteeri iloitsee uusista hakijoista ja muistuttaa että puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien paikkojen lisäksi myös neljä hallituksen varsinaisen jäsenen paikkaa (2-vuotinen kausi) sekä neljä varajäsenen paikkaa (1-vuosi) avautuu haettavaksi uusille aktiiveille.

Lyhyet esittelyt itsestäsi ja kuvaus mitä paikkaa haet voi lähettää pääsihteerille:

Linda-Riina Paavilainen

linda-riina.paavilainen@kdnuoret.fi

+358 451 376 021

Nähdään Jyväskylän vuosikokouksessa!

Tapahtuman FB-sivut ja ilmoittautumisen voit tehdä täällä

Lue myös